Imagem

Познати по своите големи цветови Цикламен Халиос се истакнуваат поради својата униформност во целата серија. Тие се помалку чувствителни на климатскиот стрес и имаат широк спектар на бои, вклучувајќи многу специјални и навистина привлечни нијанси. Тие секако се издвојуваат од толпата. - Големи цветови, одличен квалитет и голема вредност. Постојано цветни - Цврсти стебла.

Прикажани 1 до 9 од 9 (1 страни)