Код на продуктот: C61
Достапност: Наскоро на залиха

Декоративно растение кое успева на сончево место, полусенка или сенка. Одличен избор за комбинација со други растенија или цвеќе, како поради декоративниот перформанс, така и поради можноста да вегетира и на сонце и на сенка. Се јавува во некоклку бои и форми на лист и има навистина брз раст.