Код на продуктот: V46
Достапност: Наскоро на залиха

Декоративно растение со убаво обоени кадифени листови во темно црвена боја и виолетово - црни рабови . Може да се комбинира со други растенија или цвеќе, обезбедува силен контраст поради своите темни нијанси, успева на сенка или полусенка и е едноставен за одржување. Убаво разгранува, па е идеален избор за поголеми саксии или пополнување на одредени дворни површини.