Код на продуктот: C102
Достапност: На залиха

Успева на сончеви места или умерено сончеви места (полусенка). Идеална за висечки саксии, жардињери, ќупови, бетонски саксии и слично. Цвета од рана пролет, па се до доцна есен. Може да се комбинира со други цвеќиња или декоративни растенија.