Код на продуктот: Vr40
Достапност: На залиха

Имаат изразена топчеста форма, цветаат рано и се одлични за комбинирање со други растенија или цвеќе. Достапни се во повеќе убаво нагласени бои. Имаат преубава форма и одличен перформанс. Успеваат на сончеви места или полусенка.