Код на продуктот: F4
Достапност: На залиха

Успеваат на сончеви места или полусенка. По својот раст се компактни и цветаат од рана пролет, па се до есен. Имаат убави двојни цветови со силно изразени бои, убаво разгрануваат и се богати со цвет. Стариот цвет треба редовно да се отстранува, со што се овозможува побрзо да се појави нов.