Код на продуктот: W204
Достапност: Нема на залиха

Повеќегодишна украсна мајчина душица која цвета од крајот на пролетта до средина на летото. Има мали црвени цветови и ситни зелени листови, а достигнува висина до 3см и ширина до 30см.