Imagem

Познати по својата голема толеранција на ниските температури, овој вид нуди одлична можност Вашите градини и балкони да бидат украсени од почетокот на есента, па се до доцна пролет. Се карактеризираат со интензивно цветање на есен и пролет, достигнуваат должина и до 75 сантиметри, имаат долготрајна боја и одличен перформанс. Вистински избор за висечки саксии, корпи и украсување на големи површини. Достапни се во повеќе бои.

Прикажани 16 до 20 од 20 (2 страни)