Код на продуктот: V12
Достапност: Наскоро на залиха

По начинот на раст и цвет наликува на Begonia Dragon Wing. Успева на сончево место, сенка или полусенка. Со своите големи и многубројни цветови и раскошен раст, брзо и лесно ќе го пополни просторот каде е засадена. Цветаат од средина на пролет, па се до доцна есен. Исклучително издржливи и вистински избор за големи саксии, ќупови, бетонски жардињери или цветни леи, давајќи максимален цветен визуелен ефект.