Код на продуктот: W86
Достапност: Наскоро на залиха

Добро разгранета серија, која се разликува по своите големи и убаво разгранети листови. Сите сорти се брзорастечки и погодни за големи саксии, ќупови и слично. Достигнува висина од околу 50 см, исклучително се декоративни и се јавуваат во неколку комбинации на бои. Успевата на сонце, сенка или полусенка.