Код на продуктот: V60
Достапност: Наскоро на залиха

Компактни, цврсти и едноставни за одржување. Успеваат на сончеви и топли места. Се карактеризираат со голем цвет кој се јавува во неколку живописни бои и во текот на ноќта е затворен.