Нашата локација

КИТКА ПЛАНТ ФАРМ
КИТКА ПЛАНТ ФАРМ
Поштенски факс 47, улица 3 бр.23, Долно Лисиче - Скопје

Производство и продажба
Борис Трајковски бб, Индустриска зона Пинтија - Скопје
Види Google мапа
Телефон
Производство 078317364

Факс
Комерција 078298603
Работно време
Малопродажен објект
КОНТАКТ ТЕЛЕФОН
075 239 160
РАБОТНО ВРЕМЕ
понедленик - сабота
09:00 - 17:00 часот

Производство и продажба на големо:
понеделник - петок
08:00 - 18:00 часот

Контакт форма