Imagem

Познати по својата голема толеранција на ниските температури, овој вид  нуди одлична можност Вашите градини и балкони да бидат украсени од почетокот на есента, па се до доцна пролет. Се карактеризираат по својата издржливост, компактност, униформност, убав и долготраен цвет како и добра разгранетост. Интензивно цветаат на есен и пролет и се одличен избор за уредување на градини и големи површини, но одлично успеваат и во саксии. Достапни се во повеќе бои.

Прикажани 1 до 15 од 30 (2 страни)