Код на продуктот: W105
Достапност: Наскоро на залиха

Изборот на бои и нијанси во кои се јавува ова цвеќе е навистина голем. Успеваат на топли сончеви места или полусенка. Карактеристични се по своите прекрасни многубројни цветови. Наводнувањето треба да биде постојано, но умерено, а почвата во која се засадени богата. Цветаат од средина на пролет, па се до есен и се едногодишни. Имаат богат флористички перформанс и убаво го пополнуваат секој простор во кој се засадени.