Код на продуктот: W127
Достапност: Нема на залиха

Origanum Vulgare "Cascata Hot & Spicy" има силен мирис и вкус на оригано. Има убава зелена боја и бели цветови. Достигнува висина до 30см и ширина до 60см. Успева на сончеви места или полусенка.