Код на продуктот: W141
Достапност: Нема на залиха

Имаат спектакуларни цветови и прекрасен мирис во секоја градина и на секој балкон, правејќи го градинарството уште попријатно за современиот потрошувач!

Овие силни и здрави растенија се погодни за речиси секоја клима. Може да бидат засадени во двор, балконски саксии како и висечки корпи.