Код на продуктот: Hypoestes splash select mix
Достапност: Нема на залиха

Декоративно растение кое успева на сончеви места, сенка или полусенка, во надворешни услови или во простории каде што има доволно светлина. Едноставни за одржување и може да се засадат самостојно или во комбинација со други растенија и цвеќе, во саксии или леа.